Aina välillä puhutaan siitä miten ihmisillä toiset odottavat äidit ovat elämänsä kunnossa ja suorastaan kukoistavat koko raskauden ajan. Toiset sitten saattavat voida vähän huonommin ja olo on kukoistuksesta kaukana. Jos koiria voidaan luokitella samoin, niin Naksu selvästi kuuluu tähän ensimmäiseen ryhmään. Naksu on ehkä jonkin verran rauhoittunut ja äitiys on alkanut paistaa läpi. Agility on nyt jätetty kokonaan tauolle. Tokotreenejä jatketaan edelleen. Lenkkeilyt jatkuvat niinikään ihan normaaliin tapaan. Ja tietenkin pihalla temmelletään ihan niin paljon kuin tulevan mamman mieli tekee.

Naksu ei ole voinut yhtä oksennusta lukuunottamatta huonosti. Ruoka sensijaan maistuu ihan mahdottomasti. Naksun löytää sieltä missä vaan joku syö tai valmistaa ruokaa . Tänäänkin iltalenkillä Naksu seuras tosi mallikkaasti ja piti hienosti kontaktia melkein koko lenkin ajan kun tiesi, että taskusta löytyy makupaloja .

Masu on alkanut jo selvästi kasvaa. Pitäisi ryhdistäytyä näiden kuvien kanssa ja ottaa kasvavasta mahasta kuvia ja laittaa tänne blogiin näytille. Löysää ei kylkiluiden päälle ole tullut yhtään, vaan kaikki kasvu on kyllä pennuista. Saa nähdä millainen joukkue sieltä sitten tuleekaan.